Nope. To pojazdy Repsów. Jadą w stronę KT-400 by wyładować tam trepów i utworzyć osłonę dla aktywujących się droidów. _________________ "Walking alone inside my world
Thinking I'm doing the right thing
Destroying all that appears before me
It was all done in vain" Korn - "Haze"
- ograniczony czas (szkoła),
- wykruszenia graczy,
- problemów z netem tych graczy którzy zostali
zmuszony jestem zamknąć sesję definitywnie. Niestety była niewypałem od samego początku. Wszystkich zainteresowanych przepraszam najmocniej, ale w przyszłości odpłacę się wam po stokroć (tj. od okolic tegorocznego maja). Jak? Zobaczycie...
Można uznać że ta sesja była eksperymentem, testem mającym na celu pozyskanie nieco doświadczenia w materii Star Wars (w której do przybycia na to forum byłem raczej zielony).
O którego typa ci dokładnie chodzi? Kaleb? Amago Kambei? Morok? Kaleb jest byłym Mandalorianinem, zdrajcą i bratem Kabala Vau. Dlatego Kabal chciał go rozwalić.
Amago i Morok siedzą na Gunpoint na usługach nowego Darth'a. Jeśli jednak miałbym kiedykolwiek wznowić sesję Kanz Disorders to lepiej nie zdradzam nic więcej... chyba że naprawdę chcesz.
Wszystkie czasy w strefie GMT - 4 Godziny Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 8 z 8