| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
lcalrissian Niezmodyfikowany Klon

Dołączył: Apr 04, 2008 Posty: 170 Skąd: Szczecin, stolica Mon Calamari
|
Wysłany: Pon 7 Lip, 2008 10:47 Temat postu: |
|
|
Naidru, ale ten obrazek rozwala forum, które nie jest takie "rozciągliwe", jak np. HoloNet (bleee nie lubię tego słowa) i w rezultacie "ucina" prawą część Utrudnia to korzystanie z forum  _________________ [b]Polski Fanklub Ahsoki Tano.[/b]
Początkujący Ahsok. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bartek Wielki Admirał

|
Wysłany: Pon 7 Lip, 2008 10:52 Temat postu: |
|
|
Twoja obecność też utrudnia korzystanie z forum, i jakoś nikt ci te.... a nie wszyscy ci to mówią. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jedi-Nadiru-Radena ModeraTOR

|
Wysłany: Pon 7 Lip, 2008 11:16 Temat postu: |
|
|
lcalrissian -> Niczego nie rozwala, no chyba że masz rozdzielczość 640x480. Przy wyższej powinno być OK.
| Cytat: | | Może się spotkamy w niedzielę Nadiru? Jadę do Croatii |
Jakbyś miał jakieś pytanka, wal na PM, heh. Trzy razy byłem w Chorwacji w celach czysto turystycznych. _________________ Battlestar Galactica is over. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bartek Wielki Admirał

|
Wysłany: Pon 7 Lip, 2008 11:27 Temat postu: |
|
|
Ja w Chorwacji też byłem trzy razy. Dwa w okolicach Puli a raz koło Dubrovnika. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon 7 Lip, 2008 11:43 Temat postu: |
|
|
| Jedi-Nadiru-Radena napisał: | lcalrissian Niczego nie rozwala, no chyba że masz rozdzielczość 640x480. Przy wyższej powinno być OK. |
No to masz jakiś inny TOR, bo ja mam rozdzielczość 1440 x 900. _________________ [b]Polski Fanklub Ahsoki Tano.[/b]
Początkujący Ahsok. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon 7 Lip, 2008 11:58 Temat postu: |
|
|
No comments. Ja przy takiej rozdzielczości nie potrafiłbym odczytać zdania - w każdym razie specjalnie dla ciebie (surprise, surprise!) nie zamierzam się pozbywać moejgo obrazka. Uznaj to za karę za swoje grzechy, heh. _________________ Battlestar Galactica is over. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon 7 Lip, 2008 12:10 Temat postu: |
|
|
| Jedi-Nadiru-Radena napisał: | | Ja przy takiej rozdzielczości nie potrafiłbym odczytać zdania |
To zależy od wielkości monitora  _________________ [b]Polski Fanklub Ahsoki Tano.[/b]
Początkujący Ahsok. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Nie 27 Lip, 2008 16:08 Temat postu: |
|
|
Widzę, że Nadiru skrócił swoja sygnę, za to ja nareszcie sobie zmieniłem avka (wcześniej ciągle o tym zapominałem ) i teraz na nim widać Chewbaccę w raczej mrocznym wydaniu, które prezentuję na innych forach już od dłuższego czasu. _________________ [b]Polski Fanklub Ahsoki Tano.[/b]
Początkujący Ahsok. |
|
| Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pią 9 Sty, 2009 5:27 Temat postu: |
|
|
No, w ramach kończącej się przygody w PnJ postanowiłem wygrzebać z archiwum starego, pierwszego bannera naszej gry i umieścić go sobie w podpisie. A co, niech będzie dla odmiany!
Nawiasem mówiąc, paru z was zmieniło sobie podpisy. Opowiecie skąd wzieliście 'natchnienie', heh? _________________ Battlestar Galactica is over. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Krzysiek Adept Mocy

Dołączył: Sep 25, 2007 Posty: 875 Skąd: Prawobrzeżna Warszawa
|
Wysłany: Sob 10 Sty, 2009 7:37 Temat postu: |
|
|
Kumpel mi opowiedział mój, tyle, że po angielsku*. Ja tylko przetłumaczyłem.
*-
Haikus are easy
Sometimes they don't make any sense
Refridgerator _________________ Haiku są proste
Czasem nie mają sensu
Pralko-suszarka. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Camoran Rycerz Jedi

|
Wysłany: Pon 12 Sty, 2009 18:05 Temat postu: |
|
|
Dodałem do podpisu mocno okrojony cytat, udowadniający chyba najlepiej wyższość Imperium of Man z Warhammer 40 000 w starciu z Galactic Empire ze Star Wars.
Wersja pełna:
"Let me put it to you this way... The Galactic Empire fell to a bunch of scraggly rebels and teddy bears with pointed sticks. They are taking on an Empire that covers the Milky Way Galaxy, with over a million worlds that has survived efforts to destroy it from *every other sentient race in the galaxy* for ten thousand years. What, pray tell, can the Empire do against that?" _________________ "Walking alone inside my world
Thinking I'm doing the right thing
Destroying all that appears before me
It was all done in vain" Korn - "Haze" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|